Ayurveda: Frumusetea feminina si aportul plantelor

Ayurveda: Frumusetea feminina si aportul plantelor

 

 poza Ayurveda ne dezvaluie secretul ca frumusetea feminina nu se rezuma doar la cea fizica ci si cea sufleteasca si spirituala. Fiecare femeie este aspiranta la frumusete. Numai ca frumusetea trebuie abordata sub aspect fizic spiritual si sufleteste. Sistemul Ayurveda prezinta 3 tipologii umane Vata, Pitta, Kapha sipentru fiecare in parte frumuseti feminine tipologice.

Frumusetea nu inseamna doar un aspect fizic placut nu trebuie rezumata doar la aspectul fizic – tocuri inalte si decolteuri adanci ci un suflet frumos si spirit frumos. Toate trebuiesc imbinate armonios. Nu e suficient a se lucra doar la nivel fizic ci sa avem grija si de spirit si suflet.

Pe fata unei femei si a trupului ei trebuie sa se „citeasca” si alte calitati arhietipale, trasaturi – rafinament, mister, senzualitate, gingasie bunatate iubire – acele calitati feminine pe care trebuie sa le gasim in orice suflet de femeie. Aceasta este femeia cu adevarat fermecatoare si atragatoare. Armonia feminina este desavarsita atunci cand frumuseatea trupeasca sufleteasa si spirituala sunt armonioase.

Sa mai adaugam ca ramura Rasayana din Ayurveda ne imbogateste cu aspecte legate de regenerare ca sunt prezentate amestecuri de plante si plante luate individual care au aport important – regleaza si armonizeaza energiile feminine. Este interesant cum la unul din seminariile pe care le-am avut in Bucuresti – „De la vindecare la regenerare” – o cursanta a povestit cum a intalnit un barbat care intr-un timp relativ scurt se manifestau energiile de regenere – procesul de regenerare incepuse sa se manifeste. Reamintesc ca regenerarea nu este un scop in sine ci o consecinta a alegerilor noastre. Regenerarea este o energie inalta care declanseaza procesul de regenerare. Pentru a intra in rezonanta cu aceste energii inalte e nevoie de un nivel inalt de evolutie spiritual. De aceea spun ca regenerarea e posibila la un anumit nivel de evolutie spirituala. Revenind la feminitate nu pot aborda tema feminitatii fara regenerare.

Pe blogul meu GreenLifeHappy sunt prezentate cateva produse importante pentru femei Afrodita La Bella Diosa, Eva La Feme Divin, produsele de regenerare.

https://greenlifehappy.wordpress.com/produse-pentru-regenerare/

https://greenlifehappy.wordpress.com/2012/09/02/eva-l-femme-divine/

Eva – La Femme Divine

Feminitate si senzualitate la superlativ

Set de produse cosmetice format din ovule, supozitoare,  sapun, crema de noapte si crema de zi. Produse bio preparate exclusiv pentru femei cu rolul de a trezi energia feminina, de a amplifica dorinta si performanta actului amoros, calmeaza durerile menstruale si reduce abundenta ciclului menstrual.

Supozitoarele si ovulele aplicate concomitent seara au rolul de a echilibra chakrele Muladhara si Swadhisthana, armonizeaza si energizeaza organele genitale si de reproducere.

Cremele de zi si de noapte si sapunul pe langa efectul antimicotic, cicatrizant, regenerant dermic al pielii sunt un adevarat afrodisiac natural pentru zona genitala feminina.

Cele cinci produse aplicate zilnic au rolul de a echilibra fluxul de energie intre chakre si de a sublima energia sexuala pe Anahata.

Aceste produse contin ceara de albine, propolis, ulei de masline, ulei de catina, galbenele si alte 4 plante.

https://greenlifehappy.wordpress.com/beauty-line/

https://afroditalabelladiosa.wordpress.com/2012/10/12/salut-lume/

Si pentru ca am urmat cursuri pentrut elevarea feminina acolo am intalnit femei cu traume emotionale care faceau eforturi deosebite sa inteleaga si sa depaseasca aceste stari, momente si sa accepte sa schimbe ceva in viata. Eu recomand tuturor femeilor schimbarea stilului de viata, mers in parc cu bicicleta, masaj, coafor, înot piscina, opera, teatru – toate acestea duc la cresterea stimei de sine care atrage implicit respectul celor in jur.

O intamplare deloc intamplatoare – eram in culise si asteptam sa intram pe scena la teatru si o persoana ma „analiza” in subtil si i-am atras atentia ca ma deranjează. Mi-a spus sec „imi place ce ai” Bun!! Good for you!! i-am spus „fa si tu ceva sa primesti ce-ti place la mine sau sa ai acces la ele.”

Invatati sa accesati singuri aceste energii ale frumusetii si ce trebuie sa faceti sa aveti acces la ele.

Iubeste-te tu pe tine mai intai si te vor iubi si ceilalti.

Angelica Grigorescu

maestru Reiki, Ayurveda

FaceBook:https://www.facebook.com/ellinoor.elli

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s