Iertarea, acceptarea si mentinerea starii de echilibru

iertIertarea, acceptarea si mentinerea starii de echilibru

Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului” – Zamolxe

Am observat in familie dar si la cabinetul de nutritie ca persoanele raspund diferit la programele  recomandate.  Folosind cativa parametri din radiestezie am observat ca persoanele care au capacitatea mai mare de iertare sunt mai receptive la programele de nutritie si se armonizau mai rapid. Deoarece la cabinetul de nutritie vin persoane si cu probleme de sanatate, le ajut sa inteleaga care este cauza spirituala a bolii si ce importanta are ea in atingerea starii de bine, de echilibru, de armonie interioara.

Fiecare boala ne invata ceva – ca avem o atitudine gresita fata de noi insine sau fata de altii, ca tinem o suparare sau ranchiuna pe cineva, ca ii judecam pe altii sau ne  judecam pe noi. Atitudinea corecta este sa ii acceptam si sa ne acceptam asa cum suntem.  Medicii dacilor abordau holistic orice afectiune. Anul acesta in timpul unui curs de Constelatii in cadrul unui Resort International OSHO am invatat cat de important este sa ne ascultam corpul si fiecare  organ in parte ce vrea sa ne spuna cand il doare ceva.

Cat de mult ii iertam noi pe ceilalti si pe noi  – in momentul in care aflam si intelegem – iertam si aici este vorba de constientizare. In Ayurveda se stie ca plantele prin vibratia lor inalta  au un rol activ si important – ajuta persoana  sa constientizeze blocajele afective, emotionale, sa inteleaga, sa ierte sa accepte situatia. Atentie: a accepta nu inseamna a te resemna – odata constientizata, problema e rezolvata 80%. Sa acceptam schimbarea si sa avem puterea de a schimba in functie de viata in care ne aflam si a stilului de viata.

Nu uitati: sanatatea si fericirea sunt cele mai importante.

Angelica Grigorescu

Consultant Ayurveda

Maestru Reiki, Meichizedek

Constellazione Pranica – Osho  Italia

Master Integrare Europeana – Brussels, Luxembourg, Strasbourg

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s