ACORDUL DEPLIN INTRE DORINTA SI NECESITATE

 


47

ACORDUL DEPLIN INTRE DORINTA SI NECESITATE

Atunci cand noi ne aflam intr-o deplina armonie (sau cu alte cuvinte intr-o stare de acord benefic profund care este realizat prin REZONANTA) cu NATURA toate necesitatile noastre reale si deasemenea fiecare dintre dorintele pe care le percepem ca existand la un moment dat in minte (si care cel mai adesea ne calauzesc actiunile de fiecare zi) nu ar trebui sa se afle absolut deloc in conflict unele cu altele.
Acordul deplin sau si mai corect spus armonia de faza ce se stabileste atunci intre dorinta si necesitate este o conditie stringenta necesara existentei si manifestarii armonioase a intregului pe care noi il reprezentam *(MACROCOSMOSUL nostru individual).
Acest acord isi are in realitate originea profunda chiar la nivel cuantic acolo unde toate vibratiile subtil=energetice extrem de fine care ne alcatuiesc trebuie sa se afle intr-o interactiune dinamica generatoare de forta echilibru si armonie. Prin urmare orice dorinta a noastra isi are intotdeauna originea chiar la acest nivel cuantic si de aici ea incepe sa se manifeste printr-o extrem de fina vibratie subtil-energetica ce prezinta o fecventa de vibratie precisa.
Orice fel de dorinta naturala urmeaza aceeasi cale. La inceput ea apare sub forma unei anumite necesitati manifestata la nivel cuantic( si care provine dintr-o anumita parte a organismului) Aceasta vibratie subtil-energetica initiala este dupa aceea modulata gradat de catre sistemul nervos, pentru ca apoi la nivelul creeiurlui sa fie realizata legatura dintre corp si minte astfel incat in final ceea ce ajungem sa percepem este impulsul de a actiona intr-un anume fel. Acest impuls fnal noi il traducem ca fiind dorinta noastra care ne da directia si orientarea intr-o anumita actiune.
Curs22 Ayurveda

Angelica Grigorescu

Reclame