Importanta si rolul plantelor in gasirea armoniei interioare

suflet ego Importanta si rolul plantelor in gasirea armoniei interioare

SUFLET SI EGO

Anumite persoane pe care le cunosc sau care ajung la consiliere constientizeaza un conflict interior intre suflet si egou – de care sa asculte? Un suflet trezit incepe sa caute si asa incepe calatoria sufletului – acea calatorie care duce la descoperirea de sine si raspuns la intrebarea “Cine santem?” Santem cei care ne-a creat societatea – directori, actori, medici, parinti sau ce ne spune sufletul. Din pacate acest conflict este intretinut de cei din jurul nostru – colegi, prieteni, familie.

Exista acele momente critice in viata, acel “Quantic moment” in care trebuie sa luam decizii in ceea ce ne priveste pe noi referitor la directia in care mergem sau drumul pe care il alegem.

Din Medicina Ayurvedica am invatat ca un ajutor important ni-l pot oferi plantele.

In mod special, plantele cu aura lor bioenergetica actioneaza holistic ajutand organismul uman. Chiar daca in prima faza exista rezistenta din partea organismului la remediul naturist, plantele ne ajuta sa constientizam blocajele si conflictele interioare, sa le depasim trecand de la faza de suferinta la intelegere, acceptare si transformare.

O planta importanta este captalanul sau Petasides officinalis – este un remediu eficient pentru persoanele care isi reprima permanent trairile pana la frustrare, nu dau frau liber sentimentelor inchise afectiv pe chakra inimii. Aceasta planta are darul de a scadea orgoliul si a deschide afectiv.

In acest scop am creat amestecul din 9 plante in miere de albine “Produse pentru suflet” despre care se pot afla mai multe aici:

Cateva exemple:

  • Amestec de plante in miere de albine: alcatuit din amestecul a 9 plante – iasomie, lavanda, valeriana, petale de trandafir, captalan (captalanul deschide afectiv si scade orgoliul) si ulei esential.
  • Crema care contine pulbere din 9 plantele, cristale de cuart si Mir de la 40 de Masluri. Se aplica in zona chakrei 4 pe o suprafata cat mai mare, de preferat seara.
  • Inima de ceara: contine ceara de albine, cele 9 plante, uleiuri esentiale, cristale de cuart pentru amplificarea efectelor benefice si Mir de la 40 de Masluri de la 12 biserici si manastiri.  Inima de ceara se pune seara in dreptul inimii si se tine cca 15-20 de minute.
  • Plasture care se aplica in orice moment al zilei – se poate purta permanent. Contine cele 9 plante si cristele de cuart.
  • Pentru rezolvarea conflictelor intre ego si suflet cea mai buna solutie de rezolvare este sa chemati egoul la conciliere. Sa-l convingeti ca rezolvarea conflictului este acceptarea solutiilor date de divinitate si asta spre binele cel mai inalt al lui si al tau.

Le puteti gasi si aici: Green – Life – Happy

Angelica Grigorescu

Consultant Ayurveda

www.greenlifehappy.wordpress.com

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s