Rolul si importanta plantelor in integrarea aspectului spiritual din viata noastra

Rolul si importanta plantelor in integrarea aspectului spiritual din viata noastra

Plecand de la unul din tratatele de baza Charaka Samhita se poate spune ca  Ayurveda  reprezinta un inestimabil tezaur de cunostinte teoretice si practice care ne ajuta sa aflam care sant cele m bune indicatii pentru imbunat starii vietii fiinei umane, este o alta forma de manifestare a Divinitatii.

Daca din timpuri stravechi, in ritualurile religioase se foloseau plantele – busuiocul – nu este nimic intamplator ca acest obicei inca se mai pastreaza si acum. Busuiocul, salvia  precum si alte plante au vibratie inalta si purifica campurile si aura ajutand fiinta umana sa intre in comuniune cu Divinitatea.

Un produs caruia ii dau multa valoare este „Protector forte” pentru ca ajuta la cresterea vibratiilor si la evolutia spirituala prin constientizarea blocajelor.  Produsul este obtinut prin macerarea la rece si extragerea principiilor active a 4 plante cunoscute pentru nivelul lor vibrational inalt si ajuta sa ne reamintim care este menirea noastra pe Pamant.

https://greenlifehappy.wordpress.com/farmacie-ayurvedica/

Exista momente critice in viata, acele momente cand avem de ales in ce „caruta” ramanem sau in ce „tren” urcam.  Si pentru ca multora ne este greu sa luam decizia in acest „Quantic moment” trebuie sa avem imaginea vietii ca pe o autostrada sau cale ferata unde mai vin si ”intersectii”. Important este sa stim ce avem de facut, misiunea noastra si incotro ne duce „trenul” sau „caruta” in care ne aflam: la stanga sau la dreapta.  Unii dintre cei care ajung la consiliere se afla cu un picior intr-o caruta si cu altul in alta caruta si momentul critic apare atunci cand se apriopie un „salt cuantic”  – o „intersectie” pe autostrada, in care ei trebuie sa decida incotro o iau – la stanga sau la dreapta.  Alegererile pe care le facem – bune, rele – depind de  oportunitatile pe care le-am creat noi.  Prin alegerile pe care le facem alchimizam mai mult sau mai putin umbra noastra. Cele mai recomandate activitati cu rezultate remarcabile pentru alchimizarea umbrei le gasim in cadrul urmatoarelor cursuri –  Ayurveda, Florale Bach, Noua Medicina Germanica Dr Hamer, Bautech, acupunctura, radiestezie, Qi Gong, dar si pelerinajele la locurile sfinte.

Doriti „bilet” pentru “trenurile” de dreapta care va asteapta? Atunci urmati cursurile mai sus mentionate si calatoriti cu unul dintre aceste “trenuri” cat este necesar sau aveti ceva de constientizat. Schimbati-va stilul de viata, aveti curajul si schimbati-va contextul de viata. Mancati mai putina carne si mai mult Raw Vegane. Faceti bai cu plante care va protejeaza si curata aura si campurile, faceti plimbari cu bicicleta, vizionati un film spiritual.

Si aveti in vedere:

“If opportunity doesn’t knock, build a door” – Milton Berle

Angelica Grigorescu

maestru Reiki

Consultant ayurveda

Master Integrare Europeana Brussels, Luxembourg, Strasbourg

FaceBook:

https://www.facebook.com/ellinoor.elli

Lasă un comentariu