Produse SPA

Produse SPA pe baza de namol si sare de la Marea Moarta si namol de la Techirghiol

Sare de baie de la Marea Morta cu petale de trandafiri

Sare de baie de la Marea Morta, cu petale de trandafiri

Sarea de la Marea Moarta un produs renumit pentru efectele regenerative, antistres si antiinflamatorii, creste imunitatea pielii si imbunatateste fluxul sanguin.

…………………………………………………………………………………………………………………………………

Sare de baie de la Marea Moarta cu ulei esential de brad

Sare de baie de la Marea Moarta cu ulei esential de brad

Baie cu sare de la Marea Moarta
Pentru a va relaxa dupa o zi incarcata nu uitati de sarea marina. Se umple cada cu apa calda si se adauga o jumatate de sare din Marea Moarta. Pentru o relaxare excelenta adaugati si cateva picauri de ulei de levantica sau de rozmarin.
De asemenea, se poate adauga un pumn de sare si doua picaturi de ulei de menta si in baia pentru picioare. Senzatia de oboseala dispare imediat.

……………………………………………………………………………………………………………………..

Namol de la Techirghiol cu amestec de plante

Namol de la Techirghiol cu amestec de plante

Namolul de Techirghiol cunoscut deja de peste 200 de ani si care face obiectul activitatii renumitului sanatoriu din aceeasi localitate de peste 100 de ani a ajuns sa fie prelucrat si pregatit pentru a fi comercializat in intreaga tara si chiar si peste hotare. Curata in profunzime pielea minimalizand aparitia ridurilor, revitalizand complexul la nivelul tesuturilor, eliminand toxinele, indepartand grasimile, reduce aparitia celulitei, purifica, catifeleaza si readuce culoare si stralucire pielii.

Trateaza reumatismul cronic, osteoartritele, artrita, dureri ale ligamentelor musculare, suferinte ale incheieturilor, eczeme, psoriazis, boli neuro-dermatice, acnee, dureri de cap, nevralgii, stres, insomnie.

Namolul este combinat cu plante antireumatice: coada calului, tataneasa, lemn dulce si alte 3 plante romanesti  pentru a mari efectele benefice.

Acest produs contine si Agheazma de la Izvorul Tamaduiriii – Manastirea Ghighiu, Bucuresti.

…………………………………………………………………………………………………………..

Masca cu namol de la Marea Moarta si sapun cu namol de la Marea Moarta

Masca cu namol de la Marea Moarta si sapun cu namol de la Marea Moarta

Masca cu namol de la Marea Moarta – un produs hidratant, emolient, regenerant.  Are la baza ulei de masline, minerale de la Marea Moarta, contine Omega 3-6, regenereaza si reda supletea si prospetimea tenului. Se aplica pe fata si decolteu.

………………………………………………………………………………………………………………

Sapun cu minerale si namol de la Marea Moarta

Sapun cu minerale si namol de la Marea Moarta

Contine ca ingredient principal Namol de la Marea Moarta, combinat cu uleiuri esentiale de cea mai buna calitate. Este bogat in elemente active si minerale, care curata pielea in profunzime.  Deoarece este delicat cu pielea si are actiune hipoalergenica, este indicat a se folosi atat pentru spalarea corpului cat si a fetei. Sapunul cu namol este potrivit pentru toate tipurile de ten, mai ales pentru tenul sensibil. Pentru a obtine cele mai bune rezultate se recomanda folosirea lui zilnica. Contine ulei de cocos,ulei de masline, ulei esential busuioc si lavanda.

Pentru detalii: greenlifehappy999@gmail.com

Lasă un comentariu