Farmacie Ayurvedica

Protector Forte– este un extract de plante obtinut prin macerare la rece a busuiocului, menta si alte doua plante dupa un procedeu Ayurvedic care permite extragerea eficienta a principiilor active din plante.  Am completat efectele benefice ale plantelor cu Aghesma, iar cristalele de cuart adaugate dinamizeaza efectele subtile ale plantelor.  Cele patru plante sunt cunoscute pentru nivelul lor vibrational inalt, in special busuiocul folosit din vremuri stravechi pentru purificare si ajuta fiinta umana sa intre in comuniune cu Divinitatea.  De aceea nu este intamplatoare utilizarea busuiocului in ritualurile religioase.

Protector Forte –  ajuta la cresterea vibratiilor si la evolutia spirituala prin constientizarea blocajelor, purifica si actioneaza ca o bariera protectoare asupra campurilor subtile impotriva agresiunilor energetice.

Pentru detalii: greenlifehappy999@gmail.com

tinct2Extract de plante antistres – plantele alese pentru obtinerea acestui extract dau un confort psihic si mental. Reactiveaza si mentine in starea de bine in conditii de suprasolicitare si stres fara sa genereze somnolenta. Efectele benefice si principiile active sunt amplificate de cristale de cuart pe care le contine flaconul.

tinct1Extract de plante pentru un somn linistit si odihnitor – ecest extract prin complexul de plante pe care il contine, luat seara inainte de culcare, induce starea naturala si optima de somn odihnitor si linistit. Efectele benefice si principiile active sunt amplificate de cristale de cuart pe care le contine flaconul.  Pret: 30lei

Bitter fara alcool

Bitter fara alcool– este un remediu complex de vindecare si regenerare a organismului. Procesul de regenerare naturala a corpului poate fi stimulat prin administrarea unor remedii naturale, plante medicinale, thnici de purificare si abordarea unui stil de viata sanatos.  Cristalele de cuart adaugate au rolul de a potenta si amplifica efectele benefice si principiile active ale plantelor.

Plante utilizate: salcam, dafin, frasin, anason stelat, troscot, gentiana, angelica, ienupar si alte 24 de plantute.

Energizant forte -inlocuitor al cafelei -pt cei care doresc sa renunte la cafea. Extract de  ceai verde, ceai negru, Gink Seng, Ginko-Biloba si alte patru plante indiene – se recomanda ca adjuvant in astenie fizica, devitalizare, depresie, stari de stres, anemie anorexie, neurastenie, tulburari de memorie. Datorita continutului de cafeina este puternic stimulent (in special al activitatii inimii si sistemului nervos), bronhodilatator, creste vigilenta, tensiunea arteriala, ajuta la ardera grasimilor. Nu este recomandat persoanelor cu proble de tensiune.

……………………………………………………………………………………………………………………….

Energizant lejer – inlocuitor al cafelei fara cofeina – Extract din combinatia a patru plante Ginko Biloba, Gink Seng, Brahmi – tonic nervos, reintineritor, stimuleaza atentia, memoria si inteligenta, antistres, antidepreiv, tonic cardiac.

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Optimus forte – extract din sase  plante romanesti busuioc, rozmarin, salvie – recomandat  pentru stari depresive. Actiunile curative ale plantelor induc starea de calm profund si optimismul.

…………………………………………………………………………………………………………………………….

Regenerant forte in miere –  Ashwagandha,  Amalaki

………………………………………………………………………………………………………………………………..

Regenerant forte extract

………………………………………………………………………………………………………………………………..

Sapun Protector Forte

Săpun Protector Forte preparat avand ca baza amestecul “Protector forte” –  obținut dupa o reteta și un procedeu Ayurvedic prin macerare la rece a patru plante .

Efecte: curata si protejeaza campurile energetice formand o bariera protectoare impotriva agresiunilor energetice (magie, etc) prin actiunea directa a plantelor. Sapunul contine plantele amestecului “Protector forte” iar principiile lor active actioneaza direct asupra pielii si a câmpurilor subtile.

Se recomanda utilizarea sapunului impreuna cu extractul Protector Forte pentru a obtine un maxim de eficienta.

S-au utilizat pentru prepararea sapunului ulei de cocos, ulei de palmier, ulei esential de busuioc.

Pentru detalii email: greenlifehappy999@gmail.com

Sapun Regenerant activ

Săpun regenerant activ –  avand la baza Bitterul fara alcool– preparat dupa o reteta si un procedeu Ayurvedic din 33 de plante, prin macerare la rece fara alcool.

Efecte –  regenereaza celulele si stopeaza procesul de imbatranire a pielii. Creste imunitatea organismului si actioneaza ca o bariera protectoare impotriva factorilor de agresivitate.

Pentru prepararea sapunului s-au folosit ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de masline, ulei esential de anason si cuisoare.

Pentru maximum de eficienta se recomanda utilizarea sapunului impreuna cu Bitterul fara alcool.

pret 9 ron

Sapun cu namol de la Marea Moarta

Săpun cu Minerale– are la baza Namolul de la Marea Moarta la care se adauga principiile active ale urmatoarelor plante: sunatoare, musetel, catina si alte 5 plante care  amplifica efectul de regenerare al pielii.

Ajuta la tratarea altor afectiuni cum ar fi psoriazisul, eczemele si eruptiile purulente.

Mineralele din compozitia namolului sunt mineralele de care pielea are nevoie zilnic. Folosind Sapunul zilnic pielea va fi hranita cu toate mineralele esentiale, precum potasiu, magneziu, sodium, bromura si calciu care se regasesc din abundenta in namolul de la marea moarta si sunt necesare pielii pentru a-si mentine nivelul potrivit de hidratare si catifelare, regenerand si improspatand pielea.

Pentru prepararea sapunului s-a folosit uleiul de masline.

Produsele prezentate sunt bio.

Nu conțin conservanti sau parabeni.

Sapun cu Anason stelat, ulei de cocos, ulei de masline, ulei esential de Anason.

……………………………………………………………………………………………………………………………………

Sapun cu petale de trandafiri, ulei esential de trandafiri, ulei de cocos.

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

Sapun cu Geranium, ulei de cocos, ulei de masline, ulei esential de Geranium si Lemongrass.

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

Sapun Scoica cu ulei de de cocos, ulei de masline, minerale de la Marea Moarta, ulei esential de Anason.

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

Pasta de dinti cu menta.

Pasta de dinti cu eucalipt.

Pasta de dinti cu tea-tree si geranium.

pentru detalii: ellinoor999@gmail.com

4 responses to “Farmacie Ayurvedica

  1. Am apucat sa testez produsele primite la seminar. Minunate, felicitari, iar cremele miros divin!
    p.s. Ca bine arata sapunurile cu anason si trandafir – parca sunt prajituri din cofetarie! 🙂

  2. In ce licalitati sustineti seminarii?

Lasă un comentariu