Produse pentru protectie

Elitte Protect parfum pentru protectie cu cristale Swarovski

Elitte Protect parfum pentru protectie cu cristale Swarovski.  Combina principiile active ale busuiocului cu alte trei plante cu vibratie mare folosind un procedeu Ayurvedic. Am extrapolat  actiune benefica a plantelor cu Agheasma Mare de la 9  Manastiri. Parfumul are actiune ferma de protectie a campurilor, chakrelor, protectie impotriva atacurilor i.e. impotriva stringurilor malefice, de manipulare, impotriva entitatilor malefice si de boala. Cristalele Zwarovschi au rolul de a amplifica efectul benefic si principiile active ale plantelor.  Parfumul este neutru, fiecare are libertatea de a alege parfumul preferat sa-l adauge in continut. Se aplica de cate ori e nevoie de la distanta, pentru a acoperi o suprafata cat mai mare a corpului. Are avantajul ca se poate completa pe masura ce se goleste, adaugandu-se in continut Agheasma, fara sa-si piarda principiile ative si efectele benefice.

pentru detalii: greenlifehappy999@gmail.com

Magique Protect parfum pentru protectie cu cristale de cuart

Magique Protect parfum pentru protectie cu cristale de cuart. Contine aceeasi combintie de plante ca la parfumul Elitte Protect la care a fost adaugata Agheasma . Magique Protect ofera protectie impotriva magiei.  Cristalele de cuart au rolul de a amplifica efectul benefic si principiile active ale plantelor.  S-au folosit pentru parfum ulei esential de Ylang-Ylang si Tea Tree.  Se aplica identic ca in cazul parfumului Elitte Protect si se poate completa pe masura ce se goleste, fara sa-si piarda principiile ative si efectele benefice.

Pentru detalii: greenlifehappy999@gmail.com

………………………………………………………………………………………………………………………………….

Minigrile de cristal

Grile de protectie cu Steaua Merkaba– realizate in miniatura cu cristale de cuart pt a fi usor de purtat.

Pentru: greenlifehappy999@gmail.com

………………………………………………………………………………………………………………………………

Plasturi pentru protectie – se lipesc pe corp in zona chakrelor. Protejeaza si dinamizeaza chakrele prin actiunea mantrelor, a plantelor si a cristalelor  pe care le contin in interior. Pot fi folositi separat pentru purificarea apei.  Pret 10lei

Plasturi pentru protectie

Plasturi pentru protectie

Plasturi pentru protectie

Plasturi pentru protectie

Lasă un comentariu